Lucky :)

Blev en relativit tidig kväll för mig igår ändå, somnade gott efter min lilla lyxkväll och efter att fått prata med min älskling :)♥

Idag då: Hade projekt och företagande på morgonen i 90min, väldigt rolig kurs men mycket som ska läras in ;) Men det går galant måste jag säga!
Nu sitter jag här och bloggar pga att jag har håltimme till 12:30, väldigt segt :( Men såklart bra om man har lite att plugga. Men då får ju jag lite extra bloggtid också, och det gillas!

Efter lunch har jag praktisk marknadsföring B då jag ska fortsätta med planeringen inför min skyltning som jag ska genomföra.. Känns väl lite sisodär eftersom det tyvärr inte blev riktigt enligt mina planer :(
Men iallafall, sen avslutar jag dagen med Inköp och Varuhantering.

Sen blir det stan en snabbis, ska fixa lite grejer men det tar inga tider... Så kommer hem skapligt ändå :) Så jag bloggar mer då!

Ska avsluta med att säga att jag kan inte bli mycket lyckligare än vad jag är nu, trivs så himla bra med mitt liv! Mycket är tack vare Dig min älskade Alexander, Jag älskar dig! ♥

Take care ♥// Frida


Lyxkväll efter en slitsam dag!

Så himla skönt, provet i samhällskunskap kändes kanonbra! Länge sen jag kände en så bra känsla efter ett prov :) Så nu hoppas jag att det blev lika bra som det kändes..

Sen blev det stan med Therese, så vi åt på Taco Bar och avslutade med glass som hon bjöd på, snäll som hon är! Efter det blev det en tripp till Gina tricot där jag hittade en kanonfin ring som jag blev totalkär i! Så jag tyckte att jag var värd den :)

När jag kom hem var det dags för nästa slitsamma arbete, städa rummet! ;p Inte det roligaste, men det blir ju så fint efteråt :) Och som tur var fick jag hjälp av min syster, Tack snälla!
Så efter det tyckte jag att jag var värd lite lyx, så nu sitter jag här med hårinpackning och ansiktsmask (bestående av avokado och valnöt). Kan inte bli mycket bättre nu! Jag mår toppen :) Har så fina vänner, en bra familj och en helt underbar pojkvän! ♥ Vad mer kan man önska sig?? :)

Vad har ni gjort idag? :)

Take care ♥// Frida

Det gör ont!

Usch, har så fruktansvärt ont i halsen idag! Inget kul alls :( har varken tid eller lust att bli sjuk nu..

Det blev tyvärr inget bloggande igår pga att jag var borta hela dagen och sen var jag inte 100% frisk när jag kom hem igår, så hade ingen ork.. Sorry!
Men jag kan meddela att utvecklingssamtalet i skolan gick bra och sedan hade jag en jättemysig eftermiddag och kväll tillsammans med min fina pojkvän hemma hos honom ♥

Idag ser dagen ut såhär: Nu har jag Praktisk marknadsföring B och håller på med en planering inför en skyltning som jag ska genomföra om ca 1 månad. Riktigt kul, men mycket som ska fixas!
Sedan är det ganska lugnt tills kl.13 ungefär, då är det prov igen! Den här gången handlar det om samhällskunskap. Wish me luck!

Efter skolan blir det en tur till stan för att träffa Therese, det ska bli roligt! :)

Skriver senare, om jag inte skulle bli sämre under dagen :)

Take care ♥// Frida

Ny vecka, nya möjligheter! :)

Jaha, då var det måndag igen! eller ja, snart har hela dagen gått men ändå :)
Jag har haft fullt upp hela dagen så därför har jag inte hunnit blogga förrän nu.

Vad har hänt idag då? Jo, jag började min skoldag med psykologi som faktiskt var riktigt spännande idag :) Men det var först efter den lektionen som all lycka började :)
Precis när andra lektionen var påbörjad fick vi ett glädjande besked om att det inte blir någon lektion imorgon, så det betyder att jag är ledig imorgon, förutom utvecklingssamtal som jag ska ha kl.13 :) Gillas!

Sedan var det dags för naturkunskap, hemskt! Men glada nyheter där också :) våra labbar är färdiga nu så det betyder att jag börjar typ 12:30 varannan torsdag! :)

Så det här har varit en bra dag måste jag säga, som sedan avslutades med träning på Campushallen :) Gick riktigt bra!

Om jag inte skriver förrän sent imorgon så beror det på att jag ska till min älskling och mysa lite ♥ Bara så ni vet läget :)

Hur har ni haft det idag? :)

Take care ♥// Frida

Tråksöndag..

Nu har jag inte bloggat sen i fredags, så tänkte att jag skulle sammanfatta min helg lite :)

I fredags efter skolan satte jag mig lite vid datorn och softade till lite Lady Gaga i väntan på att älsklingen skulle komma.. Och som tur var, så dröjde det inte alls länge :) Så då blev det massa mys när han kom, och en god middag och sedan avslutades kvällen med att titta på idol :) Men måste ju säga att det fanns andra som var sämre än Linda i fredags, eller vad tycker ni?

Igår vaknade både jag och Alexander ganska tidigt, vet inte varför men jaa, då får man ju ut mer av dagen :) Och mycket nytta gjorde jag måste jag säga!
Efter frukosten blev det en ca 8km promenad tillsammans med mamma och älsklingen, riktigt skönt och med bra sällskap är det aldrig fel! ♥
Även gårdagen avslutades med god mat (paprika med köttfärsfyllning och grönsaker + nachochips) och mys framför tv:n.

Och så har vi idag... Då blev det lite för tidigt födelsedagsfirande för pappa som fyller på tisdag, så det kom lite släkt och åt en massa gott :) Ganska trevligt, men det räckte med några timmar ;) haha.
Sen åkte älsklingen hem precis nyss, inte kul :( Men han kommer tillbaka på fredag igen som tur är :) Längtar! ♥

Vad har ni gjort i helgen? :)

Take care ♥// Frida

typiskt!

Fan vad arg jag blir... Jag kom till skolan som vanligt, och precis nyss fick jag reda på att första lektionen är inställd.. Känns så himla surt! Men en fördel är ju att jag hinner blogga lite nu :)

Den här dagen består i princip bara av prov.. 9:30 har jag naturkunskapsprov och direkt efter är det prov i svenska, lagom kul på en fredag!
Nää usch vad jag låter negativ! Det är ju såklart inte bara dåliga saker idag.. För efter skolan kommer min snygging och stannar hela helgen, så himla mys! ♥ Så kommer tyvärr inte hinna blogga i helgen, men jag är tillbaks på söndagkväll, jag lovar :)

Vad ska ni göra för roligt i helgen? :)

Take care ♥// Frida 


Rosa Bandet

Tänkte att jag skulle skriva lite nu, för jag lär inte hinna det sen eftersom hela kvällen kommer bestå av plugg...

Vill bara förtydliga att jag har gjort en insamling till Rosa Bandet, som ni ser till höger.. Gå gärna in och skänk en gåva där, om ni vill vara med o påverka!

Hoppas att ni har det bra :)

Take care ♥// Frida

plugg, plugg och åter plugg...

Nu har jag precis kommit hem från ett besök på min gamla skola, mycket trevligt! Kul att få träffa alla igen :) Känner mig en aning seg faktiskt, vilket är väldigt konstigt eftersom jag inte har gjort överdrivet mycket idag ;p

Men snart vankas det antagligen plugg känns det som... Har prov i både naturkunskap  och svenska imorgon, gillas inte kan jag säga!.. Men vad gör man?? Det är bara att gilla läget, det är ju trots allt fredag imorgon :)

Vad har ni gjort idag? Skriv och berätta!:)

Take care ♥// Frida


Slappdag! ;)

Det blir ett snabbt inlägg nu för ska alldeles strax iväg på naturkunskapslab, inte överdrivet kul ;) Men hoppas det går fort, för sen slutar jag! ;D Då bär det av till nästa skola, nämligen min gamla högstadieskola.. Tänkte att jag skulle hälsa på lite :)

Men skriver mer sen! :)

Take care ♥// Frida

Memories

Skönt, nu har vi fixat med psykologiarbetet! Nu ska vi bara skriva om det också :) Det gick superbra, barnen var sååå söta! :) Och det var ju lite extra kul eftersom jag själv har gått på fritids där en gång i tiden, men nu är det ju dock lite modernare ;)


Jaa, ni ser ju själva hur roligt det såg ut när jag gick där ;P

Iallafall, gamla minnen och träffade även personal som jobbade när jag gick där :)

Nu blir det lugnt resten av kvällen tror jag, ska ringa älsklingen så fort han är redo :) Mysigt!♥

Tänkte även säga till både gamla och nya läsare, att har ni något önskemål om vad jag ska blogga om så säg till! Eller om ni har några andra synpunkter :)

Take care ♥// Frida

sååå irriterande!

Nu börjar jag faktiskt bli lite smått irriterad, för inte blev det något svenskaprov idag heller! Nu sa hon att det ska bli på fredag, så vi får väl se... Men på fredag har jag också prov i naturkunskap så det känns väl inte jättebra..

Har precis gjort ett "provval" på valbara kurser till nästa år, fanns rätt mycket att välja på så det var kul :) Men det riktiga valet blir efter jul sen...

Sitter just nu och har näthandel B, men har inte så mycket att göra just nu så jag tänkte att jag skulle passa på att blogga lite :) Blir ju roligare nu när jag roligt nog har sett att mina besökare har ökat, riktigt kul! och varmt välkomna till alla, både nya och gamla läsare! :)

Fick nyss ett glädjande besked också, det blir ingen samhällskunskap idag så jag slutar kl.13:00 :) Men eftersom min taxi kommer 14:25 och jag ska möta han från psykologikursen kl. 15 så stannar jag kvar tills taxin kommer...

Vad har ni för er idag då? :)

Take care ♥// Frida

Onsdagmorgon.

Usch vad trött jag är! Tror jag sov alldeles för lite inatt, men jag har mig själv att skylla ;p

Nu är jag i skolan igen, har praktisk marknadsföring B.. Känns väl inte jättepepp idag, men det funkar. Efter den här lektionen vankas det antagligen prov, igen... Den här gången i Svenska B, antiken... Hoppas på det bästa :)
Sen vet jag inte hur resten av dagen ser ut i skolan, men det märks.

Sedan ska jag och en till från psykologikursen iväg till ett dagis och göra en uppgift som vi har fått, ska bli kul faktiskt! Annars blir det nog en väldigt lugn dag skulle jag tro, lite plugg kanske..
Uppdaterar mer sen!

Take care ♥// Frida

Happy! :)

Äntligen är humöret på topp igen! Det har ju som sagt inte varit riktigt min dag idag... Men allt löste sig verkligen när jag fick träffa min fina pojkvän idag, du får mig alltid att må så himla bra Alexander! <3

Vi tog en fika på ikano idag, jättemysigt! Sedan gick vi och kollade runt lite, fanns en del fint :) Typiskt när man inte har så mycket pengar för tillfället! Men jag klagade inte eftersom jag hade honom vid min sida ♥

Nu blir det snart en varm dusch och hårinpackning + ansiktsmask :) Härligt härligt!

Hur har eran dag varit? :)

Take care ♥// Frida

Oflyt..

Verkligen oflyt idag! Ingenting går som jag villl, provet som jag hade nyss var förövrigt riktigt svårt.. Men men, ska inte deppa ihop för det! Får ta nya tag nu :)

Vad gör ni för roligt idag då? :)

Take care ♥// Frida

Tisdag.

Gaah, dagen började sämst! Något trött efter alldeles för några timmars sömn satte jag mig och väntade på taxin som vanligt... Men tror ni att den kom? Nehej då! Dom hade bokat en tid 9:20 till mig idag, och jag börjar 8:15.. Hmm!?!..

Menmen, nu är jag i skolan iaf ;D
Har en astråkig lektion, så känns inte jättevärt att vara här.. Men lika bra eftersom det är prov på nästa lektion, pepp som fan! Annars ser det väl ut som vanligt idag..

Efter skolan blir det ikano med min älskling, underbart! Längtar massor ♥

Take care ♥// Frida

Not good!

Nu har det gått ett tag sen jag bloggade, igen! Inte bra, men tappar verkligen suget ibland :( Men jag fösöker än en gång :)

Under tiden jag har varit borta härifrån så har jag lagt en massa tid på skolan, har mycket som ska göras nu innan det efterlängtade lovet! Men det ser bra ut än så länge och mycket är tack vare min fina pojkvän som har hjälpt mig nu inför de kommande proven! <3

Sedan är ju min träning i full gång också, det är verkligen superkul! Jag sätter upp nya mål för varje gång, så känner mig otroligt peppad.

Och helgen som precis tog slut har jag spenderat med min älskling hemma hos honom, hur mysigt som helst! och eftersom jag har sååå svårt att slita mig från honom så stannade jag in i det längsta, alltså till imorse :) Nu får jag vänta tills imorgon innan jag får träffa honom igen, kände att det skulle bli för långt att vänta till på fredag annars, så det blir kanon! :) Jag älskar dig mest av allt i mitt liv Alexander! <3

Vad har ni gjort i helgen?? :)

Take care ♥// Frida


Vilken lättnad!

Har inte bloggat på några dagar nu som ni märker, men har inte fått ihop tiden tyvärr. Har haft rätt mycket att tänka på när det gäller skolan, kärlek och jaa ni vet allt det där som brukar ta upp en massa tid. Men nu känns allt mycket bättre och då tänkte jag passa på att blogga lite :)

Har alltså haft en del plugg att fixa eftersom jag hade prov i psykologi idag, men det kändes bättre än det förra så jag hoppas att det gick bra :)
Sedan har jag lagt en massa tid på matten också, det märks att det är B-kursen nu kan jag lova, men som jag skrivit tidigare så är läraren superduperbra så henne kan man inte klaga på!!

Och helgen spenderade jag med min fina Alexander, det kändes faktiskt lite bättre än vanligt den här gången pga vissa saker som jag inte kommer att skriva här. Men iaf så känns allt mycket bättre med det nu också så min önskan är bara att det håller sig såhär nu. För herregud vad jag älskar min snygging alltså! ♥

Numera är vi också en person mindre hemma, för min bror har flyttat hemifrån nu. Ganska skönt ska jag erkänna, men känns inte som någon större skillnad eftersom jag ändå inte brukar se honom speciellt ofta.
Men lycka till med allt Anton!

Det var allt för den här gången, ha det bäst!

Take care ♥// Frida

RSS 2.0