Taggad!

Idag är en sån dag då jag mår riktigt bra :) har ingen speciell anledning egentligen, men trivs med mitt liv helt enkelt. Jag har allt jag behöver, en fin familj, en underbar pojkvän och superfina vänner! Vad mer kan man önska sig? :)

Vad händer idag då? Jo, jag sitter just nu här och kollar runt lite. Sedan blir det en snabbdusch och packa det sista, för sen bär det nämligen av till kusten med familjen i 2 veckor, riktigt skönt! Fast det värsta är att jag kommer sakna min Alexander så sjukt mycket! Men du vet att du alltid är välkommen ner dit älskling <3
Så om det dröjer ett tag mellan mina inlägg så vet ni varför, men ska rapportera allt sen!

Vad ska ni göra resten av sommaren? :)

Soliga kramar! // Frida ♥

P.S. Älskling, om du läser det här så ska du veta att min kärlek till dig blir starkare för varje dag som går! Tack för att jag får dela mina dagar med dig. Jag älskar dig Alexander! ♥

.

Ber om ursäkt för att jag inte skrev mer igår, men kände mig inte riktigt taggad för det efter begravning och allt.
Hur som helst, det var en riktigt fin begravning med fin musik mm. Så fick man ju träffa en massa folk som man annars inte brukar träffa så ofta.

När jag kom hem sen så var jag väl kanske inte på det allra bästa humöret som ni kanske förstår, men då kom mamma med en riktigt bra idé! Så kl. 22:00 åkte vi in till Trädgårdsföreningen och kollade på utebio, riktigt kul! Men extra roligt var ju att min älskade pojkvän också följde med :) Efter bion följde han även med hem och sov hos mig till idag, mys! <3

Annars har det varit en lugn dag idag :)

Take care // Frida


Empty...

Det blev visst inget mer bloggande igår, men kan ju säga att det inte blev något av med mitt vilande.. Nej, för sen började det åska och regna massor och eftersom jag vill ha det helt tyst när jag vilar så gick det ju inte så bra. Menmen!

Jaha, dagens rubrik då.. Empty, stämmer in på dagens beskrivning av mig. Det när nämligen så att jag ska på begravning idag, och fram till igår har allt varit som vanligt. Men igår mådde jag inte alls bra, och det är ju inte direkt bättre nu. Usch för begravningar! Men det ska nog gå bra.

Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva just nu så får det bli ett kort inlägg den här gången. Men vi hörs snart igen :)

Take care // Frida

Varm,uttråkad och trött...

Mm, det är en rätt så bra beskrivning av mig idag måste jag säga. Hur mycket öppna fönster och fläktar jag än har så sitter jag här i mitt rum med 32 grader! Och ute blåser det som bara den..
Uttråkad- jaa till max! Orkar ju knappt hitta på något heller i den här värmen, (ska inte klaga, ska inte klaga!) Så jag sitter här och försöker fördriva lite tid.
 Sedan har vi trött, och det är inte så konstigt det heller. Kan ju knappt sova om nätterna nu, så jag somnade kl.06:00 imorse och vaknade igen 09:00, så tre timmar sömn blev det för min del. Känner mig heldöd!

Jaha, nu tror jag att jag har klagat färdigt, känns redan bättre! haha ;).

Tror jag ska vila mig lite nu om det går, skriver mer sen!

Take care // Frida


Varmt var det här!

Japp, det är precis vad det är... 35 grader i skuggan, så jag känner att min ork till att göra saker inte är på hög nivå idag. För övrigt så sov jag väldigt dåligt inatt, somnade kanske vid kl.4 imorse, inte roligt alls :( men tänker inte klaga på värmen nu när den äntligen har hittat hit!

Annars har jag faktiskt inga planer idag, får se vad dagen har att bjuda på :) vad ska ni göra? Skriv och berätta!

Take care // Frida

Fy!

Nu har jag inte bloggat på aslänge, ber så hemskt mycket om ursäkt! Men har haft fullt upp kan jag säga så det är absolut inte för att jag har tröttnat. Men nu är jag här iallafall :)

Så vad har jag haft för mig? Jo, sen sist jag skrev har det hunnit vara midsommar och andra festligheter så ska berätta lite vad jag hade för mig på midsommar.
Jag följde med familjen till våran husvagn som vi har i Loftahammar (campinglivet är dock inte riktigt min grej!), så där var jag över helgen. Faktiskt så måste jag säga att det var helt okej, men den största delen av mina dagar där gick till en del promenader, mycket prat med folk och såklart till att sakna min fina pojkvän! Men han hade en bra midsommar han också, så då var jag nöjd :)

Sedan har jag varit hemma en del också och njutit av det härliga vädret som vi äntligen har fått, älskar sommar! Så nu har jag äntligen fått lite färg, men mer ska det bli.
Jag har spenderat en del tid med mina kära vänner också, varit på stan och shoppat lite såklart ;)
Mest shopping blev det dock för ca två veckor sedan, men då var faktiskt ingenting av det jag köpte till mig utan det var till min älskade Alexander <3
Han fyllde år förra veckan så då var jag och köpte lite grejer till honom och som tur var så såg han väldigt nöjd ut, tur för mig!

I torsdagskväll spenderade jag också tid med honom, då var vi vid stångebrofältet och lyssnade på Lars Winnerbäck m.fl. och det var jättemys även fast vi bara satt utanför! Men med trevligt sällskap så fungerar allt, eller hur?

Och så har vi denna veckans helg, då var min familj i husvagnen men jag kände inte för att följa med den här gången så jag fick sällskap här hemma av min älskling hela helgen, underbart!
Men tack vare värmen så orkade vi inte göra så mycket, det blev lite svalkande bad i poolen, han grillade även i lördags och det blev supergott :) Sedan blev det också en del filmtittande på kvällarna, fanns rätt bra grejer att titta på. Så måste säga att helgen blev riktigt lyckad!

Nu ska jag försöka sova tänkte jag, men inte lätt när man har 32 grader i rummet :/
Hörs imorgon, och glöm inte att kommentera! :)

Take care // Frida


RSS 2.0