Fryser ihjäl!

Alltså jag vill inte ha mer kyla, det är ju iskallt ute! Fullt med snö så man blir sen till skolan också, väldigt roligt.. Så nej, nu får det räcka tycker jag! Var man än går så fryser jag ju massor..

Hur som helst, nu har jag Inköp och Varuhantering.. En kurs som kan vara riktigt kul men också väldigt långsam, för det är inte alltid man har något att göra, som nu till exempel.

I eftermiddag blir det prov i Näthandel, inte ett dugg nervös för det är hur enkelt som helst ;p Skönt att kunna känna så någon gång :) Sen avslutas skoldagen med film på Samhällskunskapen, Ded man walking, har ni sett den? Riktigt bra faktiskt.

Efter skolan blir det en träff med älsklingen, längtar massor! ♥

Take care ♥// Frida

Godnatt :)

Nu blir det sängen för min del! Och ett väldigt kort inlägg, jag vet.. Men finns verkligen ingenting att skriva just nu. Sköt om er så hörs vi imorgon :)
Om du ser det här älskling, så vet du att jag alltid kommer finnas hos dig vad som än händer! Jag älskar dig Alexander! ♥
Take care ♥// Frida

Härliga måndag, not!

Okej måndag igen, fasen vad helgerna måste gå fort hela tiden! Känner mig inte riktigt pepp för skolan just nu, har så himla mycket som ska göras innan det blir jullov om 3 veckor.. Ja shit, 3 veckor!! Lovely :)
Men som tur är så har jag min fina Alexander som peppar mig i allt, tack älskling! ♥

Fick lite exta ledig tid nu så tänkte att jag skulle skriva lite, men har inte så jättemycket att komma med egentligen... Ska ut på mattelektion om ca 40min sen ska jag hem och plugga inför provet i näthandel som är imorgon. Ni hör ju själva, inte speciellt roligt ;P

Vad gör ni för kul idag då?

Take care ♥// Frida


1:a advent :)

Förlåt för väldigt dålig uppdatering kära läsare! Men har inte varit hemma i helgen utan spenderat den hos min fina pojkvän så har inte kunnat blogga..
Herregud vad mycket snö det har kommit idag, helt sjukt! Så nu får älsklingen mycket att göra på jobbet imorgon ;)♥
Har det snöat mycket hos er också?
Men nu är det ju första advent gott folk, så då tycker jag faktiskt att det är rätt mysigt med snö :) Och min gulliga mamma hade gjort jättefint här hemma och så fanns det massa god adventsfika framdukat i köket. Kärlek! Hur har ni firat eran första advent?
Som ni vet så ska jag börja med Hissa och Dissa på på bloggen varje söndag. Och den här veckans hiss blir:
Julpynt! Jag menar, hur mysigt är det inte med all belysning, adevntsljusstakar och andra prydnader. Det gillar jag!
Och veckans diss:
Linköpings taxichaufförer. Jag säger inte att alla är hemska, men har märkt allt fler som bara blir sämre. Otrevligt bemötande och obehaglig attityd, hur tror ni att era passagerare ska våga åka med er till slut! Skärpning taxi!
Take care ♥// Frida

Uttråkad och frusen :(

Det här är nog den längsta kvällen i mitt liv... Har ingenting att göra och dessutom är det jättekallt i mitt rum så det är lagom roligt...
Så om någon har något bra tips på vad man kan hitta på så mottages det tacksamt! ;)
Take care ♥// Frida

Sovmorgon :)

Hur många gånger kan jag stolt säga att jag inte börjar skolan förrän nu?? Typ aldrig! Men idag är en sån dag då jag kan säga så och det komemr vara så varannan torsdag, helt underbart!

Så nu har jag Praktisk Marknadsföring B och fixar med min skyltning som kommer ske inom bara ett par veckor, ska bli kul :)
Sen har jag bara en lektion till, sen är den här skoldagen över :) Då ska jag städa och plugga lite tror jag.. Och såklart ringa och prata med finaste pojkvännen på jorden, det är ett måste ♥

usch, har svårt att bestämma mig... Funderar på en piercing i stil med den här bilden


Vad tycker ni??
Den är ju liten men ändå väldigt fin tycker jag.. Men jag vet inte..

Take care ♥// Frida


Ökat antal besökare! :)

Sitter i skolan nu och planerar inför skyltningen som jag ska genomföra, det är väldigt mycket som ska fixas... men roligt är det :)
Skönt att jag bara går till 14:15 idag iallafall, det är lite lagom ;)

Efter skolan ska jag hem och fräscha till mig lite, sen ska jag med familjen hem till mormor på lite mat. Trevligt! träffas ju inte så ofta så det kan bli kul :)

Måste bara säga att jag är väldigt glad, har sett att antalet besökare på min blogg har ökat något enormt! Det är jättekul, välkomna hit! :)
Ska också påminna om min Frågestund som jag kommer ha varje onsdag, (förutsatt att jag fått in några frågor). Ni kan fråga precis vad som helst! Era frågor skickar ni till [email protected].

Take care ♥// Frida


Shoppingtime!

Träffade som sagt älsklingen en stund på ikano ikväll, blev senare än vi hade bestämt tyvärr för att han fick jobba övertid, men sånt är livet! Huvudsaken är att vi han träffas en liten stund iallafall ♥
Men under tiden jag väntade så passade jag på att shoppa lite, bilder kommer här:
Klocka från Guldfynd



Leggings från Ginatricot
Powderfoundation från Åhléns


Take care ♥// Frida

Nervös :(

Har näthandel nu, ganska slappt för läraren har bara en genomgång idag..

Usch, jag är sjukt nervös! Ska tydligen ha samtal med en lärare sen, skulle hjärna slippa det.. Menmen, har iallafall bara varit ärlig.. Det går säkert bra :)

Och nu är det inte långt kvar, snart får jag träffa min älskling äntligen! ♥ Men hinner nog dit lite innan honom så ska uträtta lite ärenden först.. Han har nämligen fått jobb nu, så han får jobba till kl.16 idag :) Grattis till dig älskling, är jätteglad för din skull! ♥
Så antagligen blir det en liten fika tillsammans och gå omkring och titta lite..

Måste ju in på H&M idag nu när deras nya kollektion har kommit! Det har ni väl inte missat?? :)

Take care ♥// Frida

Iskallt

Godmorgon alla läsare! Har precis kommit till skolan och ska snart upp på lektion, Projekt&Företagande.

Vilket väder hörrni, inte kul alls ju! snöar och är iskallt, finns absolut ingenting roligt med det :( Så det kändes sådär att gå ut imorse, men ibland måste man..

Eftersom jag har näthandel i eftermiddag och den lektionen är ganska lång så tänkte jag att jag skriver då igen :) Men tills dess får ni ha det bäst, och glöm inte att skicka frågor till min Frågestund!

Take care ♥// Frida

Nya händelser på bloggen!

Vet verkligen inte vad som har hänt med mig, men kan inte sova om nätterna! Inte bra alltså :( Så om någon har något bra tips om hur man blir trött snabbt så är jag tacksam om ni delar med er.

Så istället för att sova sitter jag på mitt rum och tittar på mitt presentkort från Guldfynd som jag nämnt tidigare.. Tanken är ju att jag ska träffa älsklingen på ikano imorgon, och då tänkte jag köpa något för mitt presentkort på 300 kr :) Men jag vet verkligen inte vad jag ska köpa, har ni något förslag??
Eftersom det inte blev så mycket med den där Temaveckan på bloggen så tänkte jag starta lite andra grejer på bloggen istället, tills jag får in nya förslag på teman.
T.ex. kommer jag Hissa & Dissa varje söndag, sedan kommer jag ha en Frågestund varje onsdag, (förutsatt att ni har skickat frågor till mig). Det kan vara vilka frågor som helst, lovar att svara er så bra jag bara kan. Era frågor kan ni skicka till min mejl: [email protected].
Take care ♥// Frida

Tröttis

Nu är träningen avklarad, gick riktigt bra faktiskt!
Men nu är jag jättetrött så ska ta en dusch + hårinpackning, sen blir det faktiskt sängen för min del :) Vet att det blev ett väldigt kort inlägg men är så himla trött.
Vad har ni gjort idag?

Take care ♥// Frida

Tävlingsdags!

Som ni vet följer jag ju Lailas blogg dagligen, gillar verkligen hennes blogg! :)

Nu har jag hittat en megarolig tävling där man kan vinna en hårförlängning från beautynet.se. Jag menar, hur kul vore inte det liksom!?!

Den hårförlängningen jag skulle vilja vinna är den här: http://www.beautynet.se/se/art/poze-clip-n-go-set-2.php.
Har velat ha hårförlängning hur länge som helst nu, men känner att jag aldrig får min ekonomi att funka till det :( om jag skulle vinna skulle det verkligen vara en dröm som går i uppfyllelse!

Wish me luck!

Take care ♥// Frida

Superdupertrött

Jag gillar verkligen inte måndagar! Har så himla svårt att somna tidigt på söndagskvällen så då blir jag hur trött som helst på måndagar.. Dessutom hade jag onödigt tjafs med mamma också, inte kul.

Nu har den nya indval-perioden börjat, så istället för psykologi så har jag Filmkunskap. Tyckte att det kunde vara skönt att ha ett lite "slappare" ämne nu. Tror att det kommer bli toppen, för vi kommer ha en av dom bästa lärarna på skolan :)

Slutar ca kl.15 idag, så då ska jag iväg på träning som vanligt. Ska bli superkul, och hoppas jag orkar hela tiden ut men det tror jag :)

Vad gör ni för kul idag? :)

Take care ♥// Frida

Söndagsseg...

Jag är så himla trött idag, men har haft en jättebra helg så det är det värt!
Som vanligt har min helg spenderats tillsammans med den finaste killen på jorden ♥ Så en massa mys och annat skoj blev det.
Igår hade vi lite besök av några kompisar till familjen, jättetrevligt! :) Så då åt vi fläskfilégryta med ris och en massa annat gott fick man i sig också :) Helt klart en värd kväll!
Nu har min älskling precis åkt hem, lika tråkigt som vanligt :( men allt har ju sitt slut. Så nu tänkte jag sätta mig och plugga lite matte B.. Kanske inte jättekul, men är ett måste eftersom jag har valt att jag ska läsa vidare efter gymnasiet, så nu är det hårdkörning det sista 1½ året!
Hmm, har beslutsångest också... Hittade ett presentkort från Guldfynd på mitt rum idag, på 300kr. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, men såklart jag måste utnyttja det..
Har ni något förslag? :)

Take care ♥// Frida

Partylite

Då var även den här dagen snart slut :) Har haft en kanondag.
Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med älsklingen hemma hos honom ♥ Hans mamma hade nämligen ljusparty med ljus från partylite ikväll och det får man ju bara inte missa! :)Fanns hur mycket som helst.
Mamma var också där så både hon och jag beställde lite saker, det jag beställde kommer upp på bloggen senare :) Men här kan ni se en liten del av vad dom har att erbjuda.
Som sagt, det finns hur mycket fint som helst!
Nu blir det dusch och ansiktsmask+hårinpackning :)
Take care ♥// Frida

Maria Montazami



Måste bara säga att Maria Montazami är en av mina favoriter just nu. Hon är helt utan bitchig attityd och verkar vara hur gullig som helst :) Hiss för henne, eller vad tycker ni? :)

Glöm inte att ni kan se henne i programmet 24 timmar på tv3 :)

Take care ♥// Frida

Bloggkartan.se

Jag har placerat min blogg i Linköpingbloggkartan.se!

Sömnproblem

Idag är jag verkligen supertrött! Hade ju öppet hus hela kvällen igår (därför kunde jag inte blogga), så det blev rätt sent innan jag kunde slappna av igår... Dessutom somnade jag inte förrän kl.02:00 inatt :( Vet inte vad det är med mig, men är verkligen inte trött på kvällarna längre.

Har ni något tips på hur man kan göra sig trött så att man somnar skapligt på kvällen??
Det är så himla tråkigt att behöva vara trött varje dag..

Så nu sitter jag i skolan, har håltimme fram till 12:30. Väldigt långtråkigt och jobbigt, speciellt när man är så himla trött som jag är idag. Sen har jag två lektioner i eftermiddag, slutar 15:45.

Sen ska jag hem till min fina pojkvän och mysa massor!♥ Ikväll ska även hans mamma ha ljusparty, så det blir skoj :)

Take care ♥// Frida


Technologic

Har haft den här låten i huvudet flera dagar nu, men lite rolig måste jag säga ;)

Lååång skoldag..

Jaha, sitter i skolan och gör inget speciellt egentligen... Är redan klar med allt som ska göras, så passar på att blogga lite :)

Jag blir så arg, bara för att onsdagar är min enda tidiga dag i veckan så lägger dom såklart Öppet hus på skolan som man måste vara med på.... Det betyder att jag är i skolan till 19:30 ikväll och det är ju verkligen superkul! tack...
Iallafall, fick äntligen tillbaka svenskaprovet idag och jag fixade det galant! :) Lite glädje den här dagen iallafall..

Men helt dåligt blir det inte i eftermiddag ändå, för min älskling kommer hit och är med mig under kvällens gång ♥ Underbart! Så går tiden iallafall lite fortare :)

Till temaveckan då.. Kommer att bli en ändring på tema, pga vissa saker... Så alltså kommer jag inte att fortsätta med nuvarande tema, mer info om det´nya kommer.. Har ni någa önskemål så får ni såklart säga till! :)

Take care ♥// Frida



Nästa person i veckans tema är....

Min underbara lillasyster! ♥
Min syster betyder verkligen jättemycket för mig!
20/1-99 föddes du, minns det som att det var igår. Känslan av att äntligen få bli storasyster var underbar :)
Men tiden går fort och du börjar få ditt "tonårshumör", men du har allt dina gulliga stunder också.
Min syster är också en väldigt nära vän. Trots åldersskillnaden delar vi många hemligheter och har väldigt roligt tillsammans. Du finns alltid när man behöver dig! Älskar dig syster ♥
Take care ♥// Frida

Härliga tisdag!

Idag är en sån där härlig dag då allt känns så himla bra :) Allt flyter på och jag mår jättebra, mycket är nog för att jag sov ett fler antal timmar inatt, jätteskönt. Så nu är jag utvilad och redo för nya utmaningar!

På tal om utmaningar förresten, är ju med i "Utmaningen" (träningen på måndagar) där vi tränar för att nå våra individuella mål. Ett av målen vi skitar emot är Berlin Marathon 2011, snacka om upplevelse att få åka dit och tävla :) Så sitter här och funderar på om jag ska ta och anmäla mig faktiskt, inte varje dag man får en sån chans! Men får åka hem och prata lite med mamma och pappa först :)

Vad gör jag idag då? Jo just nu har jag näthandel, väldigt slappt så passar på att blogga lite :) Sedan har jag samhällskunskap i 90min :(
Men efter det ska jag träffa min älskade pojkvän, lovely! ♥
Ikväll måste jag plugga, ska läsa en bok i svenskan till imorgon :/ Skittråkig är den verkligen...

"Temaveckan" är igång och nästa person ut är min älskade lillasyster, så håll utkik! :)

Take care ♥// Frida

Premiär för "Temavecka" på bloggen!

Herregud vad den här dagen har gått fort, har verkligen haft saker att göra precis hela tiden! Men nu är det äntligen dags för lite slappartid, det vill säga tid för att blogga och sånt kul :)
Idag har jag avslutat min psykologikurs, ganska skönt faktiskt för det har varit intensivt.. Så på måndag påbörjar jag nästa period då jag ska ha Filmkunskap :)
Sen hade vi prov i Projekt och Företagande, kändes ganska bra :) Det är väl ett av dom ämnen som jag har lite lättare för.
När skolan slutade kl.15 så var det äntligen dags för träning igen, känns som att det var evigheter sen jag tränade så det var superkul att komma tillbaka igen! Men efter mina enbart tre timmar sömn så gick det lite tungt, fast det har varit värre :) Tyckte jag var duktig som ens orkade åka dit..
Så det var min dag i korta drag :)
Vad har ni gjort idag?

Nu över till min nyhet på bloggen, Temavecka! :)
Tänkte att jag skulle hitta på lite sånna grejer så att det kanske blir lite roligare för er också :) Men som jag skrev igår, kom gärna med förslag på teman ni vill att jag ska ha!
Veckans tema blir alltså "Nära och kära". Det betyder att jag väljer ut vissa personer som har en speciell betydelse i mitt liv, och skriver om dom.
Först ut blir killen i mitt liv, Alexander! ♥
Jag är så glad att jag träffade dig, du får mig att bli så lycklig!
Vet inte hur mitt liv skulle sett ut utan dig vid min sida, antagligen inte så värst roligt...
10 Juni 2010,är ett datum att minnas, då du blev min ♥
Sättet vi träffades på var faktiskt lite komiskt... Det började med att han kontaktade mig på chattsidan Kamrat. Något oseriös sida, men ibland har man tur :)
Vi skrev till varandra en ganska lång stund och under den tiden fick jag reda på en hel del. Han har nämligen gått i parallellklass med min bror ;P Så det betyder att vi hade gått på samma skola i 1 år utan att veta något..
Efter att ha pratat med varandra en tid, så bestämde vi att vi skulle träffas på stan efter hans avslutningslunch :) Nervöst åkte jag dit och väntade, och direkt när jag såg honom sa det bara KLICK! Då blev det där pirret i magen ni vet, och allt kändes så himla bra!
Och bättre blev det under tidens gång, han tog initiativet till första pussen och det var en underbar känsla ♥
Sedan åkte jag hem med världens smile på läpparna :)
Samma kväll, då hände det... Vi smsade lite och pratade om dagen, vi båda kände samma sak. Så då fann jag ingen anledning till att inte inleda ett förhållande med honom, och så blev det.
Nu har vi varit tillsammans i snart ett halvår och det har varit den bästa tiden i mitt liv, älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! Du är den jag vill leva med älskling, i resten av mitt liv. Jag älskar dig! ♥

Take care ♥// Frida

Myshelg

Jaha, då var även den här helgen snart slut... Men har haft det toppen, för har såklart haft min älskling här! ♥
Men har varit så himla trött, så har inte gjort så mycket mer än att mysa med honom framför bra filmer som har gått i helgen. :)
Nu är det bara att ladda om för en ny vecka, prov och redovisning imorgon :( Gillas inte, men det går säkert bra..
Sen ska vi även ha öppet hus på skolan på onsdag, så kommer inte hem förrän typ kl.20:00.
Men en dag i taget! Imorgon är det äntligen träning igen, har längtat massor :)

Vad har ni gjort i helgen? :)
Jag tänkte börja att ha lite tema-veckor här på bloggen och den kommande veckan blir det temat "Nära och kära". Om ni har förslag på något speciellt tema som ni vill ha på min blogg, så skriv gärna!
Take care ♥// Frida

Kallt :(

Usch, sitter här och fryser som bara den! :( Känns sjukt deprimerande med så mycket snö.. Visst, vintern kan vara mysig och så, men det är ju så himla kallt :( Vad tycker ni, gillar ni vinter? :)

Blir bara ett kort inlägg nu för jag ska alldeles strax sova, innan det ska jag bara ringa min andra hälft ♥
Men tänkte iallafall att jag skulle visa er hur mycket snö det är hos mig idag, inte kul alls :(
Man fryser ju bara av att titta på bilden, eller jaa iallafall jag! ;p
Ska avsluta med att säga att jag är så himla lycklig, du är bäst älskling! ♥
Take care ♥// Frida

Tävling

Jag tänkte att jag skulle vara med i en tävling för en gång skull, händer inte speciellt ofta.
Hittade den på Lailas blogg, som jag följer dagligen. Riktigt kul måste jag säga! Kika gärna in där ni också om ni inte redan har gjort det :) http://lailaaziz.blogg.se/
Åter till tävlingen då, såklart handlar det om smink som man kan vinna från sidan http://lyxtjej.se/ och jag tänkte ju att det vore helt min grej :) Då får man även välja en valfri produkt som man vill vinna från den sidan, och jag valde den här:
Kiehl´s Cryste Marine Firming Eye Treatment

Så nu bara hoppas jag att jag har turen med mig! :)
Take care ♥// Frida



Utvilad :)

Jag känner mig så enormt utvilad idag! Allt är på topp, världens bästa känsla! :)

Började skolan precis så det blev en rejäl sovmorgon :) Men har äntligen hittat min älskade lilla digitalkamera, så satt och tog lite flummbilder innan jag åkte ;P Lägger ut på bloggen i eftermiddag! Så nu kan ni förvänta er att det blir mer bilder här, vilket kanske kan vara lite roligare :)

Så idag som sagt, kom till skolan för ca 1 timme sedan och har bara en lektion kvar efter den här :) Slappt som bara den! Men fy mig som sitter och bloggar på lektionstid ;p (kan skylla på att jag redan har gjort så mycket som ska göras idag på lektionen). Men vad gör man inte för sina bloggläsare liksom!?

Sen ska jag hem och plugga till psykologiprovet som är imorgon, handlar om psykiska störningar den här gången. Är så trött på alla prov som hela tiden kommer på löpande band, blir liksom plugg hela helgen pga prov på måndag och hur kul är det?? Nooot! Men måste göras!

Nu ska jag fortsätta planera min julskyltning, så skriver mer i eftermiddag :)
Skriv gärna och berätta vad ni gör för skoj idag :)

Take care ♥// Frida

Frisk och glad igen! :)

Nu är jag äntligen på topp igen, och det betyder blogga massor! :D Min feber gav äntligen med sig till slut.
Jaha, blev ju som sagt ingen skola för mig i måndags eftersom jag inte mådde helt bra... Så jag gick igår och det var faktiskt skönt att komma tillbaka :) Har ju haft lite i tankarna dom senaste dagarna så det var skönt att fokusera på något annat.
Iallafall, idag är det studiedag! Så om ett par timmar ska jag åka hem till min finaste och mysa med honom hela dagen ♥ Vi har förövrigt varit tillsammans i 5 månader idag, dom bästa månaderna i mitt liv!
Måste antagligen plugga lite där också, för jag har prov på fredag igen :/ Men men, bara jag får vara med killen i mitt liv så är jag nöjd :)
Vet inte riktigt när jag kommer hem igen, men om det inte blir för sent så lovar jag att blogga ikväll :)
Take care ♥// Frida

Dålig uppdatering..

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen den senaste veckan, men har haft min älskling hemma hos mig så har haft fullt upp..
Har ju haft mitt efterlängtade höstlov nu, men det gick alldeles för fort! Men det har varit underbart att få vila ut och samla nya krafter :) Sen har älsklingen varit här hela lovet också, så det har inte kunnat bli bättre ♥
Dessutom hade vi besök från ett par från Skåne i helgen, mycket trevligt var det!
Men typiskt min vanliga otur så har jag, sista dagen på lovet, fått feber :( Inte bra! Så känner att jag inte är på topp för att skriva så mycket idag, hoppas ni förstår.
Lovar att skriva så fort jag mår bättre! :)
Take care ♥// Frida

RSS 2.0