Kär och galen!

Ja minst sagt, det här har varit en toppendag! :) Solen tittade fram lite när jag vaknade och det är ju inte fel alls. Sedan hade jag fullt upp med att göra mig iordning, fick nämligen finbesök av min fina pojkvän idag! Då kan man ju inte se ut hur som helst ;)
Typiskt bara att tiden måste gå så fort när man har roligt, men vi hade det jättemysigt hela dagen med god mat och en massa puss och kramkalas förstås! :) Så tack för en fin dag älskling! <3

Nu sitter jag här och är faktiskt lite trött, så blir nog tidigt i säng ikväll. Inte helt fel för då går ju tiden snabbt tills jag och älsklingen träffas igen, blir nämligen imorgon igen :)

Mycket mer än så händer inte just nu, så kommer med mer skvaller imorgon ;)

Take care // Frida

Sommarlov!

Nu är det äntliiigen sommarlov, så underbart! Men måste ju faktiskt säga att terminen har gått väldigt fort och jaa, kul har jag haft :) Men nu blir det att vila upp mig massor så jag kan göra ännu bättre ifrån mig i höst.

Idag har det varit fullt ös igen, mellan 10-11 var det avslutning i ishallen där det var ett band som spelade samt elever som sjöng och såklart, alla studenter hoppade omkring framför scenen, riktigt kul! Tänk när det är min tur :) Sedan var det utspring för alla studenter vilket inte var världens roligaste, vi stod ute och väntade på min bror som tog studenten idag (grattis!) och det regnade som bara den, typiskt! Men till slut kom han och sedan kunde vi bege oss in till stan för att kolla när de åkte på flak. Måste ju säga att han såg jäkligt rolig ut ;)

När det var över så åkte vi hem tillsammans med kusiner och några till. Sedan kom också farmor och farfar bland annat. Då var det bara brorsan kvar som vi väntade på, men han kom till sist så då var det presentöppning som gällde och han fick mycket fina saker :) Efter det så blev det god smörgåstårta och lite senare en studenttårta som mamma själv hade gjort, duktig som hon är!
Det var den dagen det, mycket lyckad trots det dåliga regnet.

Nu måste jag ju faktiskt även tillägga att jag har lämnat singellivet, har skaffat mig en riktig söting! (han som jag träffade på stan igår). Är så himla glad! Bättre start på sommaren går ju knappast att få enligt mig då ;) Så även han tog studenten idag men tyvärr fick jag inget tillfälle till att träffa honom, fick bara en liten snabbtitt när han åkte på flaket men då var han fullt upptagen vilken man förstår :) Så jaa grattis till dig också älskling, du vet att jag älskar dig!
Bilder från studenten lägger jag in senare, just nu orkar jag inte men håll ut!

Take care // Frida


Gladare än gladast! :)

Oj vad dagen har gått snabbt, har inte hunnit blogga något förrän nu! Men bättre sent än aldrig :) Men det har verkligen varit en toppendag!

Först var jag i skolan en timme på lite fika, riktigt trevligt! Så det blev mycket prat och skratt som vanligt, speciellt med min kära vän Bella som ni tidigare har fått se bild på här.  Sedan var det dags att åka hem, men det blev bara hem och vända ungefär för sen hände det grejer vill jag lova.

Då åkte jag in till filbytergallerian för att träffa en superdupermegasöt kille, och tro mig han var verkligen söt! Så vi gick runt och pratade massor och hade det riktigt trevligt, (tycker jag iallfall!)  Så vi spenderade väl ungefär 2timmar tillsammans, dom bästa på länge!

Sedan har jag haft fullt upp hela kvällen, först tog jag mig en härlig dusch och efter det blev det en hårinpackning. Så tänkte jag att när jag ändå höll på så kunde jag slå till med en ansiktsmask också, det tyckte jag att jag var värd faktiskt :) och det är ju faktiskt skolavslutning imorgon, så lite fin måste man ju göra sig :) och nu sitter jag här och bloggar, blir nog snart sängen för jag är lika trött idag igen... Fattar inte vad som har hänt ;p men skriver så fort jag kan imorgon, men är ju studentfirande för min bror så blir nog inte förrän på kvällen. Men då bjuder jag även på lite bilder :)

Take care // Frida

Yes!!

Humöret är på topp! Idag har jag verkligen hållt igång, först blev det ca 1 timmes promenad (riktigt smart av mig att ta promenaden så tidigt som möjligt, för nu regnar det som bara den). Sedan blev det lite vila och mat på det och sedan var jag igång igen. Då tog jag fram min Roller Slide, en riktigt bra grej vill jag lova och för er som inte vet vad det är så bjuder jag på en bild här :) Riktigt bra träning för magen!



Den rekommenderar jag starkt!

Jaa det var dagens träning det och känner mig riktigt stolt :) Nu sitter jag här med färg i håret, måste ju se bra ut till på fredag då det blir skolavslutning och min bror tar även studenten, skönt för honom!
För övrigt är jag väldigt trött idag också, men är väl inte så konstigt kanske så det blir sängen tidigt ikväll med könner jag ;p Så jag skriver mer imorgon :)

Take care // Frida

Nu kör vi!

Jag mår så himla bra idag, utvilad och allt! Som ni märkte så var jag väldigt trött när jag skrev mitt sista väldigt korta inlägg :P Men tro det eller ej, jag gick och la mig strax innan kl.22 för en gång skull och vaknade precis nyss, nu har jag fått min skönhetssömn och allt känns jättebra!

Jaha, vad händer idag då? Jo, jag är ju som sagt ledig från skolan så jag kan ta allt precis i den takt som jag själv vill, underbart! Så när jag har skrivit klart här så ska jag fräscha till mig lite och sedan blir det en lång promenad, gäller att passa på, man vet aldrig när regnet kommer...

Annars har jag faktiskt inget speciellt planerat idag, blir nog bara att slappa och såklart skriva fler blogginlägg. Men då vill jag ju förstås att alla ni som läser lämnar något litet efter er så jag vet att ni har varit här, så bara att kommentera :)

Nu blir det alldeles strax en promenad för min del, nu kör vi!

Take care // Frida

Trött

Ja rubriken säger väl allt, jag är helt slut och därför går jag och lägger mig nu ;p Hörs imorgon!

Take care // Frida


Stressigt värre!



Herregud vilken dag! Har haft hur mycket som helst att göra trots att skolan är avklarad. (Ni ser ju bilden, lagom pigg alltså! haha). Därför hann jag tyvärr inte skriva något om den trevliga kvällen igår, men nu ska jag göra en kort sammanfattning!

Först och främst tog det ju ett tag för mig att göra mig iordning som jag skrev igår, men jaa på något sätt så hann jag, duktiga jag! Sedan blev det taxi in till stan, måste ju också tillägga att det inte var jättekul att gå utanför dörren eftersom det regnade :/ men vad gjorde det? Ingenting, för som tur var skulle vi ju vara inne och äta.

Väl framme så var jag först på plats, men sedan droppade dom in en efter en. Det blev förstås en massa skratt och prat, hur kul som helst och maten var kanon! Har tyvärr inte så många bilder från kvällen att bjuda på just nu men jag lovar att lägga upp flera, här kommer iallafall en bild från igår på en väldigt fin vän som jag alltid har lika kul med, visst är hon väl fin?! Kärlek till dig gumman <3



Denna ljuva skönhet får avsluta mitt inlägg för stunden, skriver mer sen!

Take care // Frida

Seeeg!

Herregud, jag som beklagade mig så förut att jag har så mycket att fixa innan mitt restaurangbesök ikväll.. har inte ens börjat! Har sagt till mig själv att jag ska duscha flera gånger nu, men helt plötsligt känns det som flera mil till badrummet... Pusha på mig någon!!

Take care // Frida

Måndag morgon

Jag blir gaaalen!! Här försöker jag gå upp skapligt även fast jag inte har någon skola idag, så tittar jag ut, tror ni att det är någon sol eller? NEJ! Inte kan jag somna om heller, så nu sitter jag här och bloggar igen. Känns riktigt skönt att vara igång med det igen, det enda som fattas nu är ju fler kommentarer från er läsare så att jag vet att ni har varit här :)

Aja, hursomhelst... Jag satt och tänkte på en sak, min blogg är ju inte världens roligaste just nu, men lugn det blir bättre. Ska lägga in lite bilder och sånt roligt senare idag om jag hinner :) och är det något mer ni saknar så säg till!

Ikväll blir det restaurang med lite folk och äta god mat, taggad som bara den! Men har så mycket jag måste hinna med innan, så varför sitter jag här för?! Det ska fixas med hår, kläder, smink och jaa ni vet (är man tjej så är man!) Men som sagt, bilder från kvällen lägger jag in här antingen när jag kommer hem eller imorgon :) 

Hörs senare, och glöm inte att lämna ett spår efter er här!

Take care // Frida

Underbar dag!! :)

Usch, har kommit fram till att jag sover alldeles för länge... Iallafall nu när solen äntligen är framme, då vill jag ju inte sova bort hela dagen utan vara ute och njuta av den! :)
Har även hört att några av mina kära vänner ska iväg på nationaldagsfirande, men jag känner att jag hellre stannar hemma i solen idag, hoppas att ni får det roligt (och glöm inte att ge rapporter sen! ;p).

Nepp, nu blir det ut i solen ett tag, hörs senare och ha det bäst alla fina läsare!

Take care // Frida

Välkommen till min nya blogg!

Haha jaa vad säger man, ännu än gång sitter man här och ska ge bloggandet ett försök.. Har liksom tappat suget lite men förhoppningsvis så kommer det tillbaka :) Men för att det ska bli så bra som möjligt vill jag ju att även ni läsare ska göra era röster hörda, så kommentera så fort ni tycker att det är något som saknas eller liknade :) Nu ger jag det här en chans till så får vi se hur det går! :)

Take care // Frida

RSS 2.0