Skola

Då var lovet slut för den här gången. Gillar inte att tiden måste gå så fort bara för att man är ledig, man hinner liksom inte vila upp sig ordentligt ;) Men jaja, sju veckor kvar till nästa lov!

Började med nytt indval idag, Rättskunskap. Men vi gjorde nästan ingenting utan vi fick mest diskutera ett par frågor i grupp, sen slutade vi. Snällt av läraren att köra en liten mjukstart iaf ;)haha. Men verkar vara en rolig kurs, hoppas jag gjorde ett bra val.

Sen hade jag kursen småföretagande, vilket var något flumm som vanligt. Fick en uppgift som man knappt fick förklarad, men smart som man är så fixade jag det till slut ;D Fick även reda på att provet som jag missade i den kursen ska göras på onsdagmorgon, paniiik!!

Nu sitter jag här och väntar på mitt utvecklingssamtal som börjar 13:30. Alla lektioner är inställda på eftermiddagen för att så många samtal som möjligt ska hinnas med. Skönt att få sluta tidigt måste jag säga :) Men blir ju lite trist att bara sitta och glo, iofs hinner jag ju faktiskt blogga lite under tiden pch det är ett +.

Vad gör ni såhär dags på dagen? Berätta! :)


Helgen

Hej på er! Som ni vet så brukar jag tyvärr inte hinna blogga så mycket på helgerna men har absolut inte glömt er, ni ska få en liten update om vad som hänt för mig i helgen :)
Fredag: Blev mest en lugn dag, lite filmmys med min syster tills älsklingen kom. Men blev även en film då med, som jag köpte i fredags :) Riktigt bra! På kvällen blev det Let´s dance :) Vilket drama det blev med Alexander Ryback, men han repade sig väldigt fort måste jag säga ;)
Lördag: Då gjorde vi inget speciellt. Alexander och jag satt och spelade kort hela dagen nästan, o såklart en massa mys :)♥ På kvällen kollade vi och min familj på Melodifestivalen och hade mys :)
Idag: Har det inte hänt ett dugg faktiskt, slappat hela dagen och passat på att mysa massor med mitt ♥ som åkte hem alldelles nyss :( Så nu ska jag kolla på Wallander lite tror jag, sen får det blir en dusch.
Vad har ni gjort i helgen?

Fixad

Har äntligen fixat mig nu, det tog ett tag men här har ni reslutatet! Såklart är nya toppen på också :)


Godmorgon

Godmorgon! Tog mig en skön sovmorgon idag, kan behövas ibland. Var så himla trött igår så somnade typ vid halv tolv och vaknade för ett tag sen :)
Nu vet jag inte riktigt vad som händer, mamma och syster är hos frisören så är ensam hemma och dunkar musik på Spotify ;D Härligt! Men ska snart få på mig lite kläder och fräscha till mig lite så man får något bra gjort idag också. Senare i eftermiddag kommer älsklingen hit över helgen, underbart! ♥ Var ju egentligen tänkt att vi skulle vara hos honom i helgen, men ändrade planer.
Vad ska ni göra idag?

Frågestund

Kör igång med en frågestund nu, då ni får fråga precis vad ni vill! Svarar på era frågor imorgon så tills dess, fråga på! :)

Min dag på stan

Blev visst lite senare än jag trodde med det här inlägget, men kom lite annat imellan ;) Blir ju så ibland, bland annat så var min bror här så bäst att umgås med honom lite :)
Hade iallafall en rolig stund på stan med Erica idag! Blev även lite shopping för min del, var ju inte riktigt det jag tänkte mig men jaja, det var billigt ;P hehe. Och nöjd är jag också så! Bland annat köpte jag den där toppen från Ginatricot som jag pratade om, här har ni en bild på den.
Sen köpte jag även en huvtröja från BikBok för bara 99kr!! Helt amazing, så kunde ju inte motstå. Blev även två nagellack därifrån också ;)
Efter det blev det bland annat en fika och massa prat förstås ;) En riktigt trevlig eftermiddag!

Fika

Då var man vaken igen då, eller ja jag vaknade ju för typ två timmar sen ;p Typiskt när jag väl får sova, då kan jag nästan aldrig det! Istället vaknar jag jättetidigt och är pigg som bara den. Men då får jag ju ut mer av dagen och det är aldrig fel ;).
Ska snart göra mig iordning, fixa hår och makeup :) För senare ska jag in till stan och träffa en tjejkompis och ta en fika o snacka lite skit, ni vet som vi tjejer gör liksom ;) hehe. Har även sett en jättesnygg topp från Ginatricot som jag funderar på att köpa, men vet inte än. Den kostade ju bara 149:- så var ju väldigt billigt, men vi får se hur det blir :)
Dagens fråga: Vad ska ni göra idag?



Problem

Godkväll! Nu har jag precis tagit mig en varm och välbehövlig dusch, dock är det ju en nackdel att duscha på kvällen eftersom jag alltid blir så pigg efteråt. Men är ju så mycket skönare att duscha precis innan man ska lägga sig! Har ni också det problemet?
Iallafall så ska jag försöka sova om en stund, men inte riktigt än. Först och främst ska jag i vilket fall ringa min fina pojkvän Alexander och prata, det är ett måste ♥ Och det får nog bli ganska snart, för han har inget lov han inte. Nejdå, han börjar jobba 07:30 imorgon så är ju elakt om jag ringer alldeles för sent ;)
Sov gott alla fina läsare! ♥

Väldigt trött

Blev inget inlägg förrän nu, blev en lite jobbig förmiddag så kände mig inte direkt pepp på att blogga. Men nu så :)
Har precis druckit en latte med mamma, lovely! ♥ Dessvärre är jag lika trött fortfarande, ändå sov jag lite förut när vi kom hem. Skönt att det är lov iallafall så man kan vila när man vill.
Nu sitter jag här och lyssnar på Jay Smith- Like a prayer. Den är ju bara för bra alltså, vilken röst han har människan!
Jag har även suttit och läst på Oriflames hemsida, har länge haft funderingar på att börja sälja deras produkter men jag vet inte hur det blir med den saken än. Vad tycker ni? Hjälp!

Tidigt

Godmorgon alla läsare! Är uppe tidigt idag även fast det är lov, skickligt ;) Ska iväg alldeles strax så det är därför. Men är lagom trött kan jag lova, har ju så svårt att somna på kvällarna :/
Skriver mer när jag kommer hem! Under tiden kan väl ni skriva och berätta vad ni har för er idag? :)

Ny frisyr

Kom hem från stan för en stund sen, men blev ingen shopping idag faktiskt som det brukar kunna bli när det gäller mig ;) Nej, utan det blev ett besök hos frissan och fixa mig lite, tyckte det var dags för en förändring och ja, det blev det ju också! Har velat ha den här frisyren ett bra tag nu men inte riktigt vågat, men idag gjorde jag det, väldigt nervös var jag kan jag lova ;p
Så här blev resultatet! ;D

Hold It Against Me

Jag är ju inte direkt något Britney-fan men måste faktiskt erkänna att hennes nya låt är kanonbra! Vad tycker ni? :)

Sjuk

Hej på er alla läsare! Har varit borta från bloggen alldeles för länge nu, men det har inte varit av egen vilja ska ni veta. Det är nämligen så att jag åkte på den hemska influensan i söndags så har legat med 40 grader feber och det släppte inte förrän igår, då jag blev megaförkyld istället! Men hellre det än feber :) Så där har ni anledningen, det har varit sängen som varit mest lockande faktiskt som ni kanske förstår.
Men både igår och idag har jag varit uppe en del, känner mig fortfarande väldigt hängig så blir ingen skola imorgon heller. Bättre att bli helt frisk innan man går dit igen :)
Mitt ♥ åkte tyvärr också på något liknande, han var hängig på jobbet häromdagen och sen fick han feber på kvällen :( Men som tur är har han ett väldigt bra immunförsvar så han är relativt bra igen :) tur! ♥
Vad har ni haft för er den här veckan, berätta! :)

Seg dag

Shit vilken seg dag det har varit hittills! Först satt jag i telefonkö hela morgonen, så det tog ju sin lilla tid. Sen har jag inte haft några lektioner förrän nu! Ni förstår ju själva, bara sitta och glo liksom. Så är lagom seg i kroppen nu känner jag.

Nu har jag iallafall Praktisk marknadsföring B till kl.14 typ, har inte speciellt mycket att göra så blir ju rätt segt här med.
Efter skolans slut 16:15 ska jag åka och träna lite :) Blir skönt, även fast det inte känns så nu.

Annars då? Jo, jag och min underbara pojkvän Alexander har 8 månader idag! ♥ Det känns så himla rätt mellan oss, gulligare kille finns inte!




Igår

Hade en superbra dag igår! Lite synd var ju att det inte blev någon tatuering som jag hade bokat tid för, han blev tydligen sjuk så får skjuta upp det en vecka. Typiskt! Men som sagt, min dag blev kanon iallafall :) Ska lägga in några bilder när jag kommit hem från skolan.

Dagen började med att min familj kom in och sjöng så fint för mig, gulligt! ♥ Sen fick jag presenter: En rosa flispläd och handdukar i olika storlekar av familjen, alltid bra att ha :) Sen fick jag sängkläder med playboy-kaninen på av älsklingen, precis som jag velat ha hur länge som helst! :)

Under dagen åkte mamma, älsklingen och jag och uträttade lite ärenden. Då fick jag även en bukett med rosa tulpaner av mamma, hur fina som helst!

På seneftermiddagen kom min bror och gratulerade mig, fick en jättefin glasskål av honom + en massa godis :) Så nu har jag hur mycket godis som helst! haha. Då fikade vi med tårta och kaffe och pratade lite skit :) Efter ett par timmar blev det en av mina favoriträtter, lasagne! ♥ Kunde inte blivit bättre.

Strax efter kl.20 kom Alexanders föräldrar på lite fika, fick jättefina ljus av dom! :) Men tyvärr åkte dom hem strax efter kl.21 så nu saknar jag honom som bara den igen! Men som tur är så är det ju inte långt kvar till fredag ♥



My birthday

Idag fyller jag 18, grattis till mig! ;)


Sista dagen som omyndig

Då var det måndag igen.
Har precis haft filmkunskap, riktigt segt för jag är astrött ;p men det hör väl måndagar till.

Idag händer det inte så mycket mer än att älsklingen kommer hem till mig i eftermiddag, mys!♥ Han stannar hos mig tills imorgon eftersom jag fyller år då :)


Kort dag

Äntligen fredag! Så himla underbart att ha hela helgen framför sig :) Och det bästa av allt är att jag slutar 11:45 idag, hur bäst är inte det liksom?!

Som ni vet så bloggar jag inte så mycket på helgerna eftersom min älskling Alexander kommer till mig, men ska försöka uppdatera så mycket jag kan.
Har ni några planer för helgen?


Referat

Sen sist jag skrev har jag hunnit både att träna och plugga :) Så himla skönt att ha allt avklarat! Nu kan jag bara njuta av att göra ingenting resten av kvällen. Bättre kan det inte bli! Eller jo, om Alexander var här förstås men han kommer ju imorgon som tur är :)♥
Så nu har jag precis avslutat min svenska uppgift som ska lämnas in imorgon, ett referat av en recension. Gick rätt bra till slut tycker jag :)
Har ni mycket att göra i skolan/ på jobbet nu?

Huvudvärk

Kul uppvaknade imorse då, inte! Alarmet började ringa och när jag vaknade så hade jag världens huvudvärk. Då känner man verkligen att man inte orkar gå upp. Det värsta är att den inte har gett sig än, har fortfarande lika ont fastän jag har tagit huvudvärkstablett.

Sitter i skolan och fixar med en marknadsundersökning just nu, går väl inte sådär jättefort eftersom man blir ganska seg när man har ont i huvudet. Men man får göra sitt bästa helt enkelt!

Efter skolan blir det träning, ska bli skönt faktiskt :) Annars blir det nog en ganska lugn kväll, ska bara plugga lite svenska som ska vara klart imorgon. Men det är ju rätt slappt :)


Boring

Det borde vara förbjudet att ha så tråkigt som jag har just nu! Har pluggat lite, men nu har jag absolut ingenting att göra och hur tråkigt är inte det liksom? Ska se på tv kl.20:00 men det är det enda som är inbokat. Så för min del har den här eftermiddagen/kvällen gått väldigt långsamt.
Vad gör ni själva ikväll då? Skriv och berätta :)

Veckorevyn

Har precis kommit hem från skolan :) Och nu blir det att läsa Veckorevyn! Prenumererar ni också på den? :)

Grym låt!


Tom på ord

Har kursen småföretagande nu, så jäkla segt.. Finns inte speciellt mycket att göra. Så passar på att blogga lite under tiden :)

Idag står det inget speciellt på schemat, har redovisning på samhällen i eftermiddag. Men mycket mer än så är det inte. Känner mig tom på ord just nu, så skriver mer sen när jag vet vad jag ska babbla om ;p haha.





Tiden går fort när man har roligt!

Jahapp, nu har min älskade pojkvän åkt hem efter att ha varit här sen i fredags :(♥ Har varit hur underbart som helst att ha honom här! Men tiden ska ju till att gå så fort hela tiden. Som man brukar säga, "tiden går fort när man har roligt!" Eller hur?
Så nu ska jag läsa lite bloggar, fixa naglarna och borsta tänderna. Sen får det bli sängen för min del, är faktiskt sjukt trött redan! Men blir väl så när man sitter här ensam igen, då känner man det mycket mer eftersom man inte gör något speciellt.
Har ni haft en bra dag? :)

Tisdag

Jag har kommit fram till att tisdagar är faktiskt den värsta dagen på hela veckan enligt mig! Är så himla trött och ingenting fungerar som det brukar, det går ovanligt segt. Men får försöka göra det bästa av det helt enkelt, en dag närmre helg liksom! Positivt värre ;)

Vilken är eran värsta dag i veckan?

Har inköp och varuhantering nu, jobbar med ett projekt med en annan tjej :) Verkar ganska roligt, men tar ju en stund innan man kommer igång.




RSS 2.0