(hittade ingen bra rubrik så jag bara flummar på) ;p

Herregud vad fort dagarna går alltså! Fattar inte var all tid tar vägen.

Idag var jag i skolan och hade några lektioner som egentligen var helt okej. Fick även tillbaka mitt prov som jag gjorde igår och det gick riktigt bra måste jag säga :) Så det känns toppen!
Skoldagen avslutades med skolfoto, vilket inte är allt för roligt att ha sist på dagen. Men nu är det gjort :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, eller jo jag har ju faktiskt pluggat psykologi eftersom det är prov igen nästa vecka. Så lite nytta har jag faktiskt gjort :D

Är ganska tom på ord idag så jag tror att jag avslutar inlägget innan det blir allt för tråkigt för er att läsa ;p

Men jag ska avsluta med en dikt som jag hittade på internet, som får mig att tänka på min underbara pojkvän Alexander.

tänk dig en vinter utan snö
tänk dig en höst utan blåst å tö
tänk dig en sommar utan havets glitter
tänk dig en vår utan fåglarnas kvitter
så känns de för mig en sekund utan dig

Min kärlek till dig är obeskrivlig älskling, vill bara att du ska veta det! Jag älskar dig ♥

Sköt om er alla läsare så hörs vi imorgon igen!

Take care ♥// Frida

Riktigt nöjd! :)

Hej hopp, nu är jag här igen! Ska även tillägga att jag är på väldigt bra humör och allt känns sjukt bra :) Det måste nog bero på att det gick grymt bra på träningen idag, är såå nöjd faktiskt och det brukar jag inte känna när jag har tränat förr :)

Sen sist jag skrev så har jag ju haft prov som ni alla kanske läste i förra inlägget, och det kändes också toppen så jag får hoppas på det bästa. Sedan hade jag matte med världens bästa mattelärare, hon är verkligen kanon!

Annars har jag bara tränat och sedan hem i full fart för att fräscha till mig lite, så nu sitter jag här och bara slappar. Det tycker jag att jag förtjänar, för jag har ju faktiskt orkat städa mitt rum nu äntliiiigen! Så nu ligger jag på plus hus mammsen igen ;) Och efter städningen så ringde min söta pojkvän också, underbart <3

Nu blir det snart sängen för mig, ska upp tidigt imorgon för att hinna fixa mig ordentligt eftersom det är skolfoto imorgon och då vill jag ju se någorlunda bra ut iaf ;)

Sov gott, och lämna gärna ett spår efter er! :)

Take care ♥// Frida

Måndag..

Jaha då var även den här helgen slut och det är dags för en ny vecka med nya möjligheter...
Som jag skrev igår så trodde jag att jag inte skulle hinna blogga något på dagen idag, men joho då, här är jag! ;)

Nu sitter jag i skolan och har precis haft indval.. Laddar inför prov på nästa lektion som är om en kvart.. Önska mig lycka till! ;) Ämnet är Projekt & Företagande. Men det går nog bra, det känner jag på mig :)

Sedan har jag naturkunskap, vilket inte är det roligaste ämnet precis, menmen...

Men mest taggad är jag inför träningen i eftermiddag med härligt folk :) Ska bli riktigt nice att få röra på mig igen känner jag!

Men nu är det provdags :)

Take care ♥// Frida

God kväll på er alla goa läsare!

Hoppas allt är bra med er och ni har haft en skön helg :) själv har min helg varit toppen! 
Mitt indval i fredags gick faktiskt ganska fort och tur var väl det så att jag äntligen kunde få åka till min fina pojkvän <3

Så jag har passat på att mysa massor med honom i helgen eftersom det nu dröjer några dagar innan vi ses igen, och det gillas inte! :(

Och just nu gör jag inte mycket alls, kom hem för bara en liten stund sen nämligen. Blir nog snart sängen faktiskt så att jag orkar upp imorgon :)

Eftersom jag antagligen inte hinner blogga något på dagen imorgon så tar jag en liten rapport nu.
Först blir det skola till 14:45 sen bär det av till Campushallen för lite träning med ett härligt gäng :) Taggad till tusen faktiskt!

Så en bild på Campushallen får avsluta kvällens inlägg ;) haha.



Take care ♥// Frida

Fredag!

yeees, äntligen är det fredag och det betyder snart helg med massa mys tillsammans med finaste killen på jorden!<3

Just nu sitter jag i skolan och bloggar lite i väntan på att mitt indval ska börja, riktigt kul faktiskt eftersom jag får sällskap av min fina vän Bella :) och med oss tillsammans kan man ju räkna med en hel del skratt, eller hur Bella? ;) haha!

Efter skolan dvs. kl 15:30 bär det av till min fina pojkvän för att spendera helgen med honom, lovely! :) Så tyvärr kommer jag inte kunna skriva igen förrän på söndag, men håll ut kära vänner!

Vad ska ni göra i helgen? Skriv och berätta :)

Take care ♥// Frida


I´m in love!

Nu börjar även den här dagen gå mot sitt slut, så jag säger godnatt till er alla som läser :) Vi hörs imorgon! Ska bjuda på en bild som får avsluta kvällen också :)

Take care ♥ // Frida



Det här kallar jag äkta kärlek, jag har världens bästa pojkvän! Jag älskar dig mest av allt i mitt liv Alexander <3

Tillbaka än en gång, med en ny funktion på bloggen!

Jajjemen, det stämmer! Tänkte ju att eftersom jag inte har bloggat på sjukt länge nu igen så måste jag ju gottgöra det på något sätt, så numera kan ni skriva till mig i min gästbok som ni hittar nere till höger bland mina länkar :) Det kommer även att dyka upp fler funktioner under tidens gång.

Självklart har det hänt en massa sen jag bloggade sist, har ju dels haft en kanonsommar men familj, pojkvännen och mina vänner! Sedan har ju skolan satt igång igen, och jag måste säga att det var skönt att börja igen. Men det har förstås inte bara varit frid och fröjd i skolan, men så är det väl alltid :)

Sedan har jag också kommit igång med lite träning, tack alla ni som tjatade på mig att jag skulle komma dit, sjukt roligt! Så nu är det träning som gäller varje måndag framöver, och mer träning ska det självklart bli :)

Vad har hänt i era liv då? Dela gärna med er!

Take care ♥// Frida

RSS 2.0