Stressigt värre!



Herregud vilken dag! Har haft hur mycket som helst att göra trots att skolan är avklarad. (Ni ser ju bilden, lagom pigg alltså! haha). Därför hann jag tyvärr inte skriva något om den trevliga kvällen igår, men nu ska jag göra en kort sammanfattning!

Först och främst tog det ju ett tag för mig att göra mig iordning som jag skrev igår, men jaa på något sätt så hann jag, duktiga jag! Sedan blev det taxi in till stan, måste ju också tillägga att det inte var jättekul att gå utanför dörren eftersom det regnade :/ men vad gjorde det? Ingenting, för som tur var skulle vi ju vara inne och äta.

Väl framme så var jag först på plats, men sedan droppade dom in en efter en. Det blev förstås en massa skratt och prat, hur kul som helst och maten var kanon! Har tyvärr inte så många bilder från kvällen att bjuda på just nu men jag lovar att lägga upp flera, här kommer iallafall en bild från igår på en väldigt fin vän som jag alltid har lika kul med, visst är hon väl fin?! Kärlek till dig gumman <3



Denna ljuva skönhet får avsluta mitt inlägg för stunden, skriver mer sen!

Take care // Frida

Kommentarer
Postat av: Isabella

Naaaaaw TACK så jättemycket gumman vilka fina ord, jag blir rörd! O TACK för en underbar kväll i måndags. Utan Frida, inga glada miner! ;)



Puss <3

2010-06-09 @ 16:05:20
URL: http://bellii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0