Premiär för "Temavecka" på bloggen!

Herregud vad den här dagen har gått fort, har verkligen haft saker att göra precis hela tiden! Men nu är det äntligen dags för lite slappartid, det vill säga tid för att blogga och sånt kul :)
Idag har jag avslutat min psykologikurs, ganska skönt faktiskt för det har varit intensivt.. Så på måndag påbörjar jag nästa period då jag ska ha Filmkunskap :)
Sen hade vi prov i Projekt och Företagande, kändes ganska bra :) Det är väl ett av dom ämnen som jag har lite lättare för.
När skolan slutade kl.15 så var det äntligen dags för träning igen, känns som att det var evigheter sen jag tränade så det var superkul att komma tillbaka igen! Men efter mina enbart tre timmar sömn så gick det lite tungt, fast det har varit värre :) Tyckte jag var duktig som ens orkade åka dit..
Så det var min dag i korta drag :)
Vad har ni gjort idag?

Nu över till min nyhet på bloggen, Temavecka! :)
Tänkte att jag skulle hitta på lite sånna grejer så att det kanske blir lite roligare för er också :) Men som jag skrev igår, kom gärna med förslag på teman ni vill att jag ska ha!
Veckans tema blir alltså "Nära och kära". Det betyder att jag väljer ut vissa personer som har en speciell betydelse i mitt liv, och skriver om dom.
Först ut blir killen i mitt liv, Alexander! ♥
Jag är så glad att jag träffade dig, du får mig att bli så lycklig!
Vet inte hur mitt liv skulle sett ut utan dig vid min sida, antagligen inte så värst roligt...
10 Juni 2010,är ett datum att minnas, då du blev min ♥
Sättet vi träffades på var faktiskt lite komiskt... Det började med att han kontaktade mig på chattsidan Kamrat. Något oseriös sida, men ibland har man tur :)
Vi skrev till varandra en ganska lång stund och under den tiden fick jag reda på en hel del. Han har nämligen gått i parallellklass med min bror ;P Så det betyder att vi hade gått på samma skola i 1 år utan att veta något..
Efter att ha pratat med varandra en tid, så bestämde vi att vi skulle träffas på stan efter hans avslutningslunch :) Nervöst åkte jag dit och väntade, och direkt när jag såg honom sa det bara KLICK! Då blev det där pirret i magen ni vet, och allt kändes så himla bra!
Och bättre blev det under tidens gång, han tog initiativet till första pussen och det var en underbar känsla ♥
Sedan åkte jag hem med världens smile på läpparna :)
Samma kväll, då hände det... Vi smsade lite och pratade om dagen, vi båda kände samma sak. Så då fann jag ingen anledning till att inte inleda ett förhållande med honom, och så blev det.
Nu har vi varit tillsammans i snart ett halvår och det har varit den bästa tiden i mitt liv, älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! Du är den jag vill leva med älskling, i resten av mitt liv. Jag älskar dig! ♥

Take care ♥// Frida

Kommentarer
Postat av: Din älskling <3

hihi förståd att det skulle bli den bilden <3 jag älskar dig med älskling o kommer alltid göra det <3

2010-11-15 @ 21:00:33
Postat av: laila

Sov gott gumman : )

2010-11-15 @ 23:47:39
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0