Ny bikini

Hej bloggen! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det toppen! Om man bortser från det konstiga vädret förstås.. Det är helt emot mig idag, helt klart för när jag bestämmer mig för att gå ut då ska det såklart börja regna hela tiden. Är så trött på det här vädret nu! Ge mig sol och värme :)
Var iallafall ute lite förut med Pärlan, men hon tyckte att det var lite för kallt eftersom det blåste en del så det blev ingen jättelång stund.
Sedan måste jag bara säga att jag har världens bästa mamma! Hon och syrran var nämligen inne i stan förut för syrran skulle köpa ett par nya solglasögon som förövrigt var väldigt snygga. Sen skulle mamma kolla bikini till sig och då slog det mig ju att man får en gratis bikini i tidningen SOLO nu, (en likadan som Kenza har) och jag tyckte att den var väldigt snygg. Ville helst haft den i gul men det fanns ingen kvar, men inte kom mamma hem utan bikini för det! Nejdå, det blev bara en rosa istället :) Och eftersom jag älskar rosa så klagar jag inte!
Så nu har jag en ny och fräsch bikini tills vi åker på torsdag! Underbart, hoppas bara att vädret är på min sida då ;)

Kommentarer
Postat av: neli

vilken fin =)

2011-06-20 @ 21:25:57
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: neli

hihi jag kan tänka mig =) rosa är alltid snyggt på bikini!

hoppas att du haft en bra måndag =)

2011-06-20 @ 21:58:46
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: neli

härligt och höra =) jo tack, min dag har väl varit sådär. väldigt seg haha. har regnat typ hela dagen =( man vill ha lite sol och värme nu!!

2011-06-20 @ 22:46:55
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: neli

ja verkligen! =(

2011-06-20 @ 22:50:28
URL: http://iamsofashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0