Supermysig helg med älsklingen! ♥

Har uppdaterat superdåligt, jag vet! :( Men har som ni vet varit hos min Alexander i helgen så har varken haft tid eller möjlighet att blogga, tyvärr.. Men nu lovar jag att hålla bloggen uppdaterad :)
Min helg har varit helt fantastisk, firade ju ett halvår med Alexander i fredags så vi åt kycklingfilé med klyftpotatis blandat med rotfrukter :) Och det mysigaste var att vi satt i soffan vid hans bord på hans rum och åt, det har aldrig hänt förut men han har ju städat nu duktig som han är! ♥ Så vi hade levande ljus, jättemysigt blev det! Sen blev det mys framför tv:n med Idol, vad tyckte ni om vinnaren? :)
Igår blev det inte riktigt som vi tänkt men det blev allt bra ändå :) Han fick åka och jobba på dagen så jag tillbringade min dag med att umgås med hans familj, det var jättekul det med :) Men lagom till kvällsmaten kom han hem, iskall min stackare :(♥
Tvingade honom att se Sex and the city med mig igår, men tror faktiskt han fastnade lite för det också ;) Men tyvärr somnade jag, så missade slutet :(
Idag blev det lite födelsedagsfirande för hans bror, så det kom lite släktingar och andra vänner dit, väldigt trevligt :)
Vad har ni gjort i helgen?
Avslutar med en bild på finaste pojkvännen i världen! ♥
Take care ♥// Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0