Följ mig även på Facebook

Till alla er som har haft önskemål, nu kan ni även följa mig på facebook :) Det enda ni behöver göra är att "gilla" sidan, ni hittar rutan till vänster :) Är det något krångel så hör av er!
Vi ses :)

Världens sämsta...

... bloggerska, det är jag det! Har verkligen inte lagt någon tid på att uppdatera bloggen men allt beror på att jag inte haft något speciellt att dela med mig av. Ni vet ju hur det kan vara, ibland har man perioder i livet då man inte har någonting alls att säga. Men nu gör jag ett nytt försök! Tänkte att jag skulle dela med mig av helgen som var och även den här veckans dagar som gått.

Fredag: Var i skolan till ca 14:30, slutade tidigare pga att jag äntligen fick en tatueringstid! :) Men det krävdes att jag bytte tatueringstudio eftersom den förra aldrig hörde av sig. Så det blev Viking Tattoo istället, inte fy skam det inte :) Var hur nervös som helst precis innan, men när han väl började så tänkte jag ; herregud, det här var väl inget att vara så nervös för!? ;) Det gjorde verkligen inte så ont som jag trodde, det brände bara lite. Visar en bild på slutresultatet längre ner i inlägget. Sen åkte jag hem till Alexander, vi hade lite att prata om. Så hela kvällen gick åt till att prata och lite sånt, men allt blev ju bra till slut ♥

Lördag: Jag och Alexander vaknade ganska tidigt, så vi gjorde oss iordning och sen slappade vi bara ;) På kvällen gick vi på bio och såg Hur många lingon finns det i världen? Den rekomenderar jag verkligen till er som inte sett den, hur bra som helst! EFter filmen tog vi oss ett par glas på Plaza :)

Söndag: Innan det var dags för mig att åka hem så tog vi oss en långpromenad på ca 2 timmar, var ju så skönt ute när solen var framme! Så det var mysigt ♥

Måndag: Skola igen. Annars hände det faktiskt inte så mycket, en vanlig och tråkig måndag helt enkelt..

Tisdag: Skola som vanligt, men slutade lite tidigare pga att jag skulle till tandläkaren. Men det gick snabbt och smärtfritt, inga hål i år heller! :)

Onsdag: Vanlig skoldag fram till 11:30. Sen bar det av på rättegång med samhällskunskapen. Väldigt intressant faktiskt! Men kunde ju i princip allt, så lärde mig inget nytt. Men ändå intressant att få se det med egna ögon.
När jag var påväg hem fick jag ett sms från min Alexander som frågade så snällt om han fick komma hem till mig ett tag :) Såklart fick han det, så det blev några timmars mys, alltid lika underbart! ♥

ja, det är väl ungefär det som har hänt :) Nu kommer bilden på tatueringen som jag lovade. 


Tagen precis när den är klar, så är ju lite röd där ;) haha.


Studiedag

Idag har det varit en relativt slapp dag, hade studiedag :) Sov typ till kl.10, hade självklart velat sova lite till men då är risken stor att jag inte skulle kunna somna nu ikväll. Men ju tidigare man vaknar, desto mer får man ut av dagen säger man ju ;)
Min eftermiddag bestod av ett avslutningsmöte på barn-och ungdomshabiliteringen. Tog ca en timme, men nu var man klar där iaf :) Vuxenhab nästa! Men fick lite bra information på mötet som kan vara bra för framtiden. Så helt värdelöst var det absolut inte ;) haha.
När vi var klara där (mamma och pappa var med), så stod älsklingen utanför :) Så vi gick in till stan och kollade lite ♥ Köpte lite mascara och foundation, hittade äntligen en foundation från Makeup store som var toppen! Så nu har jag för ett tag igen :) Sedan blev det massa puss och gulligull innan pappa kom och hämtade mig :)
Hur har eran dag varit?

Dålig uppdatering

Har inte bloggat på en vecka nu, fy! :( Men har haft mycket i skolan som ska fixas så känner att jag inte haft något speciellt att dela med mig av.

Nu har jag Småföretagande, relativt slappt eftersom jag redan är klar med dagens uppgift ;) Så tänkte passa på att skriva några rader.

Eftermiddagen bjuder på bland annat muntlig redovisning av en bok på svenskan, känns sådär lagom roligt men skönt när det är färdigt :)

Vad ska ni göra idag?


Tisdag.

Idag har det varit en sån dag då allt har gått i ett, hela tiden. Var ju sjuk hela veckan innan lovet förutom fredagen då jag hade en kort dag, så känns som att jag har kommit av mig helt när det gäller vilka uppgifter, prov och redovisningar vi har. Så har försökt ta reda på lite sånt hela dagen, tror att jag har lite koll nu iallafall ;) Men visst är det trist att vara sjuk precis innan ett lov och sen komma tillbaka och inte veta ett dugg i princip?

Hursomhelst så har jag slutat nu, egentligen skulle jag gått till 15:30 men som vanligt på eftermiddagarna så släpper lärarna oss tidigare, vilket kanske är jätteskönt för alla andra. Men jag då, nej jag måste sitta snällt här och invänta min taxi som kommer 15:45. Känns ju sådär lagom roligt, speciellt när jag vet att jag har läxor hemma som måste göras, ska ha prov imorgon liksom och jag kan inte överdrivet mycket ska jag erkänna.

När jag kommer hem ska jag ta en kopp kaffe med min älskade mamma, brukar vi alltid göra när jag kommer hem från skolan. Mysigt ♥ Sen blir det väl att prata med min Alexander eftersom han slutar jobba kl.16:00. Känner att det här är en sån dag då jag saknar honom lite sådär extra mycket, visst är det en härlig känsla? :) Men ska träffa honom en stund imorgon äntligen, skulle aldrig kunna vänta till fredag känner jag! ♥ Det måste ju ändå vara ett tecken på att jag trivs väldigt bra med honom i mitt liv, eller hur?

Det där var min dag hittills, nu vill jag höra vad ni har gjort idag :)


RSS 2.0